Despre noi

Crearea de idei practice pentru eficientizarea afacerii tale, acesta este scopul Technolead. Produsele noastre sunt rezultatul unui know-how si al unei practici extinse in domeniul automatizarii al expertilor nostri. Solutiile pe care le oferim se bazeaza pe experienta echipei Technolead in dezvoltarea de sisteme de miscare si componente modulare, care sa raspunda oricaror specificatii.

 

Sisteme de miscare liniara, cu rulmenti liniari, si suporti din profil de aluminiu extrudat, sunt disponibile in diferite tipuri de modele si configuratii. Au o constructie usoara si modulara. Au  inalta rezistenta, capacitate mare de incarcare precizie si viteza. Unitatilor de miscare liniara simple si combinate, sunt utilizate intr-o gama larga de aplicatii automatizate pe echipamentele  industriale:

  • ambalare si paletizare
  • montare si fabricatie
  • sortare si manipulare
  • pozitionare si testare

 

Unitatile liniare sunt actionate de o curea interna, din poliuretan, cu armatura din otel. Canalul de rulare este acoperit si  asigura protectia impotriva murdariei. Placa cursorului liniar este compatibila cu un numar nesfarsit de accesorii de fixare.

Motorul se conecteaza la unitate printr-un arbore plin sau cu alezaj. Cursa maxima poate fi de 2000 mm. Dimensiunile de gabarit in sectiune sunt de la 30 x 50 mm pană la 80 x 120 mm.

Se pot construi unitati care sa aiba cursoare lungi sau cursoare multiple. Cureaua de tensionare poate fi reglata printr-un dispozitiv simplu cu surubul in carucior. Se pot utiliza, simetric, doua sau mai multor unitati liniare care ruleaza paralel.

Proiectat si fabricat pentru a satisface orice specificatie!

Pentru mai multe informatii despre produsele noastre ne puteti contacta pentru a discuta nevoile specifice ale businessului vostru si despre cum putem automatiza si optimiza fiecare workflow.